Ruby Ruby Ruby Ruby…

Aoaoaoaoaoaoah… Bij deze meteen een shoutout naar de Kaiserchiefs. Maar vooral heel veel liefs voor Ruben, mijn adorable boyfriend. Na elkaar bijna een maandje gemist te hebben, kwam hij eens een kijkje nemen hoe ik het hier stel. Wat een driedaagse! Woensdag was het een fijn weerzien: we vlogen elkaar in de armen en knuffelden elkaar (bijna dood). De eerste dag maakte ik Ruben wegwijs in het knusse Hjørring, dronken we een warme kop chocomelk in het beste koffiehuisje in omstreken (Cafe Uno) en slenterden we door het dorpje. Een beetje uitwaaien na de vlucht en alles dus zeer op het gemakje aangepakt. Ben kookte voor ons een avondmaal, waarvoor dank! We sloten de avond af met een lekker glaasje vino blanco, een paar snoepjes (DANK U MAMA VOOR DE VERRASSING IN RUBEN ZIJN VALIES) en de mol! Alsook dankjewel aan de mama van Ruben, voor de super rituals-productjes als cadeautje.
Na de continue verbazing voor dit geweldige programma, maakten we plannen voor de volgende dagen. Op donderdag speelde ik gids en nam ik Ruben mee naar Aalborg. Daar genoten we van een snelle hap in Penny Lane, het meest gezellige pubje/bistro in Aalborg. Na wat toeristisch gedrag (lees: foto’s trekken van werkelijk alles), wandelden we gretig door de stad. Van het park met de zingende bomen (eertribuut naar artiesten) tot het water. De dag begon stralend maar eindigde wat grauw en koud. We namen de trein terug richting Hjørring en deden boodschappen voor het avondeten. Na onze portie sport die avond smulden we van ons eerste samen klaargemaakt-gerechtje: zalm met pasta en verse spinazie met roomsausje. Mmm!
Op vrijdag trokken we naar Aarhus, de culturele hoofdstad van Europa. Opnieuw een stralende dag, de hele dag door. Zalig! ‘s Middags aten we opnieuw wat kleins @ Aarhus Street Food Market, echt top! Je kan het wat vergelijken met de overdekte foodmarket Mercado in Antwerpen en vele andere grootsteden. Wat we daar aten kan je gerust spotten in de photobooth. Daarna wandelden we wat in de winkelstraten en bezochten we ARoS Aarhus Art Musuem. Heel wat indrukwekkende werken en kunstenaars daar! Met als kers op de taart het panoramisch regenboogzicht. Eenmaal terug aangekomen in Hjørring (met grote honger), gingen we fancy uiteten in Hereford House. Ik had echt zin in een goed stukje vlees en frietjes, dus dit bestelde ik dan ook. Het rib eye stuk en verse frietjes hebben me enorm gesmaakt. Zeker een aanrader!
Vandaag waren we opnieuw vroeg wakker, hier kan je precies echt niet uitslapen door het klare vroege licht, maar we bleven wel lekker lang liggen. We aten een uitgebreid ontbijt, werkelijk alles was aanwezig. Eigenlijk hebben we gebruncht, en het was allemaal dik in orde. Het afscheid nemen verliep dan net iets moeilijker. Nu terug focus op het schoolleven hier.
Liefste Ruby, dankjewel voor alles: je bent fantastisch! Ik zie je heel graag! Tot binnen twee maandjes. Lieve zoen en knuffel,

Emma.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s