Strolling around …

Zondag, rustdag. Maar hier in Hjørring komt de Deense inwoner uit zijn schelp, dus doen wij lekker met hen mee. Na het kunnen genieten van een stevig ontbijt, besloten we om erop uit te trekken. Sportief zoals we zijn, liepen we naar (en in) het park Svanelunden dat ik zodanig wou bezoeken. We kwamen veel zondagslopers tegen die ons telkens vriendelijk begroetten. Wanneer we nog maar net terug even op adem kwamen, riep Kirsti dat ze ons gerust wat wil rondleiden. Zo kwamen we terecht nabij Mountain city. De naam spreekt nogal voor zich, waar het landschap op en neer gaat. Nog even een tussenstop in de Aldi (Ja, dat hebben ze hier ook) waar we wat lekkers haalden voor het middagmaal. Daarna reden we door naar het summerhouse in Tversted van Kirsti waar ons een stevige wandeling met Jackie & Charlie voor de boeg stond. Door Deense velden en vlaktes bereikten we de zee. Op enkele honden en wandelaars na was het opnieuw een verademing om dit te ervaren. Zo goed als praktisch alleen rondwandelen op de stranden met onreikbaar zicht op de wilde zee. Foto’s zijn raadpleegbaar in onze befaamde photobooth.
Na een toch wel intensieve dag is het tijd om zondag wasdag te lanceren! Morgen start het unief-leventje hier for real. Lekker uitrusten dus!
Volgende week voorspellen ze waarschijnlijk sneeuw, dus fingers crossed! Heel wat leuke en spannende zaken op onze agenda voor volgende week, met onder andere BEZOEK van…!

Tot snel! 😉

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s