And off we go!

Hej hej iedereen!

Dag 4, post 2. Zo gaat ie goed, maar ik betwijfel dat ik dit ritme kan volhouden. Ik zal men best doen! Vandaag was het de eerste echte dag op de universiteit hier. Wat hoort daar bij, het nemen van een super elegante foto om op de studentenkaart te plaatsen (nee ik ga ze niet laten zien). Naast de nodige documenten kreeg ik ook eindelijk mijn lessenrooster, en ik ben er best tevreden mee. Maandag, dinsdag, woensdag. De enigste dagen dat ik les heb, dat wilt zeggen dat donderdag en vrijdag vrij zijn voor andere dingen te doen. Wat die andere dingen zijn kom ik nog op. Het volgende op het lijstje was aanmelden op het interne netwerk. Dus heeft Mikkel, de plaatselijke student IT-specialist, zijn hulp aangeboden. Eens dat voorbij was, en Emma naar haar les ging, stond ik er alleen voor. Mikkel was zo vriendelijk om mij nog eens rond te leiden en alle goede plekjes te laten zien. Nu kom ik dus terug op “vrij zijn voor andere dingen”. Geloof het of niet, de accommodatie is hier dik in orde. Fitness, zwembad en sportvelden binnen handbereik! Ik ga mij hier in ieder geval niet vervelen. Het horen van Emma haar verhalen op het einde van de dag geeft me enkel maar meer motivatie om te starten!  Spijtig dat ik nog moet wachten tot maandag voor ik aan mijn lessen kan beginnen.

Ik ga nog niet teveel van de geheimen prijsgeven, want ik wil dat jullie nog terugkomen om verder dingen te lezen. Ik kan al wel zeggen dat er een aantal toffe dingen op het programma staan, zowel op school als daarbuiten! So, stay tuned!

Greetz, Ben

 

 

 

 

 

 

Advertisements

One thought on “And off we go!”

  1. Hey avonturier Ben, dat heb je dan ook van Nonki zeker? 🙂 Het lijkt me inderdaad vet daar en ik blijf tuned om de escapades van jou en je roomie te volgen. Have fun!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s